Om Calanthe

Drømmer du om en smuk have, en ny terrasse, indkørsel eller måske beskæring af træer og buske, så er Calanthe ApS din professionelle anlægsgartner og samarbejdspartner.  Vi kan stå for alt inden for nyanlæg, beplantning og pleje af din have. Vi indgår naturligvis også kontrakter på fast vedligeholdelse. Med vores brede erfaring arbejder vi med fokus på kvalitet, stabilitet og æstetik. så tag os med på råd. Vi vil gerne være på opgaven lige fra skitsestadiet, til projektet står færdigt og klar. Vi arbejder med belægninger i alle former for materialer – undtagen asfalt samt med alle former for befæstelser.

Vi tilbyder bl.a.:

Vi tager altid udgangspunkt i dine tanker, ideer, behov og budget, så vi sammen kan drøfte, hvad der vil passe ind i et givent udendørsmiljø.

Kontakt

Vi tager ud hver dag og laver anlægsarbejde i København, Køge og Roskilde, og kører gerne til hele Sjælland. Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med, enten via formularen her eller ring til os på tlf.
51 74 97 73 eller 22 19 03 09 – vores telefoner er åbne hele døgnet. Er vi lige ude og løse en opgave, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Hvad koster det?

pilen

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Se mere om