Brolægger i Køge, Roskilde & København

Vælg en brolægger, der kan sit kram - vælg Calanthe ApS, som udfører alle opgaver i høj kvalitet.

Vi brolægger sten med kvalitet

At være brolægger er både et håndværk og en kunst. Vi brolægger med fokus på høj kvalitet og med faglig stolthed, så du kan være tilfreds med vores arbejde mange år fremover. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal bruge en brolægger.

Som brolægger lægger vi sten i fx:

  • Brosten – en rektangulær tilhugget natursten, oftest i granit, der måler 15 x 16 x 21 cm og vejer ca. 12 kg
  • Chaussésten – samme materiale, men måler 10 cm på alle leder og vejer typisk 2-2,5 kg
  • Kantsten – også typisk i granit, oftest 100 cm lange og varierende tykkelse og højde
  • Fliser i flere typer sten og beton
Hvad koster det?

pilen

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Vi brolægger terrasser, der holder længere end den danske sommer

Som brolægger kan vi anlægge alle former for terrasser i sten, beton og træ:

  • Terrasser i niveau med haven – i både sten og træ.
  • Terrasser i flere niveauer – hvis fx haven skråner eller skal lægges op til en højereliggende terrassedør, eller måske er en gårdhave, der er smal, men hvor der ønskes en følelse af mere plads
  • Overdækket terrasse – hvor vi kan bygge en overdækning med pergola eller halvtag

Hvis du vælger, at vi brolægger en stenterrasse, får du en langtidsholdbar terrasse, der er slidstærk og nem at vedligeholde. Vi brolægger i mange forskellige farver og mønstre, ligesom du kan vælge hvilken udformning, terrassen skal have. En stenterrasse er også skridsikker i regnvejr.

Calanthe ApS anlægger også træterrasser, som jo har en blødere og varmere overflade og kan være nemmere, hvis der skal laves en hævet terrasse. Denne kræver noget vedligehold, som vi gerne vejleder om.

Vi brolægger stabile og flotte indkørsler

Når man brolægger en indkørsel, skal man især tage højde for, at underlaget skal kunne bære vægten af flere biler, og hos Calanthe ApS har vi den nødvendige viden og erfaring, der sikrer, at din indkørsel anlægges helt korrekt og perfekt. Vi sørger for, at det bundsikrende og stabiliserende lag er i orden. Oftest vælges enten betonfliser eller en kombination af fliser og chaussésten, eller herregårdssten – og vi kan lægge det i lige den udformning, du ønsker. Det er derfor, vi siger, at det at være brolægger både er at være håndværker med faglig stolthed, og at være kunstner med sans for det smukke håndværk.

Ring til din brolægger – telefonen er åben hele døgnet

Vi kører ud og brolægger i København, Køge og Roskilde, og kører gerne på hele Sjælland, så ring til os for et uforpligtende besøg og tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 51 74 97 73 eller 22 19 03 09 – telefonerne er åbne hele døgnet! Læg gerne en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.