Beskæring i Køge, Roskilde & København

Lad Calanthe ApS står for din beskæring, så er din have i trygge hænder.

Dårlig beskæring er næsten værre end ingen beskæring

Hos Calanthe ApS har vi den faglige ekspertise til at stå for beskæring af træer og buske med et godt og sikkert resultat. Faktisk bør man altid have i baghovedet ved beskæring, at man skal beskære så meget, det er nødvendigt, men helst så lidt som muligt. Hvis man laver forkert eller for kraftig beskæring af et træ, og måske endda på den forkerte årstid, kan man risikere at ende op med et svagt træ, der ikke på længere sigt kan modstå stormskader eller angreb fra svampe, bakterier og insekter. Og det var jo ikke meningen!

Hvad koster det?

pilen

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Beskæring – hvorfor og hvornår?

Der kan være mange årsager til beskæring, og Calanthe ApS bliver typisk bedt om det:

  • Når indtrykket af haven skal ændres
  • Når træernes sundhed kræver det
  • Når det er et sikkerhedsspørgsmål, så ingen kommer til skade af grene mm.
  • Når der ønskes mere lys ind i boligen, virksomheden eller ned i haven

Man skal naturligvis tænke over, om det pågældende træ eller busk er noget, man gerne vil beholde. Ellers skal man måske overveje en træfældning, som Calanthe ApS også tilbyder. Hos Calanthe ApS vurderer vi hver enkel træsort og plantetype for at vælge den rigtige årstid til beskæring, som helst skal ske i juli, august og september måned. Her er træerne fuldt udviklede og kan derfor lukke sårene efter beskæring. Det kan de ikke lige så godt i forårsmånederne april og maj, hvor man ikke skal foretage beskæring. Træerne sætter nye blade og nye skud – især hvis det gælder beskæring af birk, ahorn og valnød, som alle er meget saftholdige arter. Vi kan også lave kronereduktion og kroneudtynding i meget store træer.

Beskæring på både kort og længere sigt

Hos Calanthe ApS har vi viden og kompetence til at stå for beskæring og pleje af dine grønne områder, hvad enten det er den mindre villahave eller større offentlige parkanlæg. Hvis man ønsker at bevare sin bevoksning smuk og stærk fremadrettet, kan det ofte betale sig at lave en flerårig plejeplan. Calanthe ApS tilbyder gerne at lægge en plan sammen med dig for, hvordan og hvornår træer og øvrige beplantning skal have foretaget beskæring og øvrig pasning, ligesom vi gerne laver vedligeholdelsesaftaler ud fra dit behov og budget. Så er du sikker på, at dine træer og buske får den bedst mulige pleje. Og at det bliver gjort på rette tidspunkt.

Lad os give dig et tilbud på beskæring

Hver dag kører vi ud og klarer pleje og beskæring i København, Køge og Roskilde, og vi kører gerne over hele Sjælland – kontakt os enten via formularen her på siden eller ring til os på tlf. 51 74 97 73 eller 22 19 03 09 – telefonerne er åbne hele døgnet! Læg gerne en besked, og vi vender tilbage for at drøfte dine ønsker om beskæring.