Anlæg af have i Køge, Roskilde og København

Calanthe ApS er din samarbejdspartner, når det gælder anlæg af have.

Vi laver alt i sten, beton og træ

Hos Calanthe ApS har vi solid erfaring med anlæg af have fra den mindre indkørsel eller trappe op til huset og til den store haverenovering – og alt derimellem.

Der er ikke noget, der løfter en ejendom så meget op udefra, som anlæg af have, en flot indkørsel, en stentrappe eller nogle elegante plantekummer. Det giver både huset en meget højere værdi, og det tilfører dig som boligejer en daglig glæde at se på nogle smukke udendørsarealer.

Står du med en trist terrasse, hvor nogle gamle fliser har set bedre dage? Du vil blive overrasket over, hvor smukt anlæg af have kan blive med nye fliser eller sten, lagt i et mønster, du finder pænt, og i en stil, der passer til dig og dit hus.

Hvad koster det?

pilen

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Se mere om

Vi laver anlæg af have fra trappe til trampolin

Hos Calanthe ApS udfører vi ved anlæg af have fx:

  • Terrasser
  • Trapper
  • Indkørsler
  • Små og store gangstier
  • Havemure (fx for at styre terrænspring)
  • Plantekummer (både i træ og sten/beton)
  • Nedgravning af trampoliner

Vi anlægger terrasser i alle typer sten og fliser, og kombinerer gerne, så det giver et flot udtryk med fx plantekummer i sten eller træ. Du vil få et helt nyt uderum med en nyanlagt terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes.

Ved anlæg af have på alle sider af huset kan bygges en eller flere trapper, der passer til såvel ejendommen som til haven og terrassen. Få nogle gode ideer til, hvordan vi kan opføre en stentrappe og give dit indgangsparti et smukt og stilrent udseende. Vi monterer gerne lys i stenene op til trappen, ligesom vi kan anlægge gangstier med kanter og lys.

I stedet for at lade børnenes trampolin skæmme haven og måske få naboklager over, at børnene hopper højere end hegn eller hæk, kan vi ved anlæg af have stå for nedgravning af trampoliner, så den er i niveau med plænen, og den med afskærmning ikke fylder så meget i højden visuelt. Det er også en mere sikker

Vi anlægger også indkørsler og tilpasser indgangspartier

Anlæg af have favner bredt hos Calanthe ApS, idet vi også anlægger indkørsler og tilpasser indgangspartier, så din ejendom fremstår som en helhed. Vi drøfter gerne dine drømme og tanker med dig og kan vejelede og rådgive dig om, hvilken type sten eller beton, der vil passe bedst. Uanset hvor skæve vinkler og hjørner er, og hvor meget din grund falder i terræn, kan vi etablere gangstier, trapper, indkørsler og indgangspartier, der spiller sammen i individuelle løsninger.

Lad os drøfte anlæg af have i dag – telefonerne svarer hele døgnet

Vi kører dagligt ud fra København til Køge og Roskilde, og kører gerne over hele Sjælland for at løse opgaver med anlæg af have. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 51 74 97 73 eller 22 19 03 09 – telefonerne er åbne hele døgnet! Læg gerne en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.